Tekoja sanojen takana.

”Nopea reagointi on äärimmäisen tärkeää”

Hätälän kalatalo tuottaa omien tuotteiden lisäksi runsaasti erilaisia kalatuotteita myös private label -tuotemerkeille. Elintarvikealalla tuotteet eivät voi odottaa pakkaamista pitkään ja niiden on myös pysyttävä tuoreina mahdollisimman pitkään.

Hurtti-Paino elää asiakkaan kysynnän ja tarjonnan mukana – tilausmäärien muuttuessa nopea reagoiminen on äärimmäisen tärkeää. Hurtti-Paino huolehtii myös aineistojenhallinnasta, jolloin pakkausten tuotannossa on aina käytettävissä ajantasainen materiaali. Lupaus laatutasosta on onnistuttu lunastamaan yhä uudelleen.

Mikko Karvonen

Ostaja, Hätälä Oy

”Hurtti-Paino on innostunut ja luotettava kumppani”

Painotekniset vaatimukset ovat korkealla: Jospak valmistaa uusiutuvista materiaaleista kierrätettäviä elintarvikepakkauksia, joissa on 85% vähemmän muovia ja huomattavasti alhaisempi hiilijalanjälki kuin perinteisissä muovirasioissa. Innovatiiviset vuoat ovat myös täysin brändättävissä ja painokelpoista pinta-alaa on runsaasti. Painatukset ja niiden stanssaukset ovat erittäin vaativia. Koska pakkauksia käytetään elintarviketeollisuudessa – myös painatuksen tulee vastata lainsäädännön vaatimuksia.

Hurtti-Paino on innostunut ja luotettava kumppani, joka osallistuu myös Jospakin tuotekehitykseen ja palvelee siten joustavasti kasvuyrityksen tarpeita.

Tarja Heikkilä

Myynti- ja markkinointijohtaja, Jospak Oy

Asiakkaitamme

Palvelut

Referenssit

Vastuullisuus

Toteutus Staart Oy

© Copyright 2024 Hurtti-Paino Oy. Tietosuojaseloste

Kysy lisää