Pidämme huolta meitä ympäröivästä

Vastuu tarkoittaa tekoja

Vastuullisuuden peruskivenä toimii maalaisjärki, jonka ohjaamana kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotantoprosessiamme ympäristöystävällisemmäksi. Hyvin suunniteltu pakkaus säästää resursseja sen kaikissa elinkaaren vaiheissa.
 
Toimitamme kartonki- ja paperijätteen, trukkilavat, painolevyt ja pakkausmuovit uusiokäyttöön. Kierrätämme pesuliinat, keräämme käytetyt kemikaalit talteen suljetusta järjestelmästä ja hävitämme ne asianmukaisesti. Tuotantoprosessissa syntyvän hukkalämmön käytämme toimitilojen lämmitykseen. Logistiikkakulujen minimoimiseksi suosimme lähellä toimivia tuottajia.

Sovittaessa valmistamme tuotteet PEFC- tai FSC-sertifioidusta materiaaleista, jolloin käytetty raaka-aine täyttää ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisesti vastuullisen tuotannon vaatimukset. Kaikki käyttämämme painomateriaali, painovärit, lakat ja liimat ovat elintarvikepakkauksiin soveltuvia ja toimitamme niistä tarvittaessa elintarvikekelpoisuustodistukset.

Toimintamme auditoidaan vuosittain, jotta laatu- ja ympäristöjärjestelmä ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit pysyvät voimassa.

Global Combact

Olemme liittyneet YK:n perustamaan ja johtamaan Global Combact -ohjelmaan vuonna 2011 ja samalla sitoutuneet noudattamaan päivittäisessä toiminnassamme sen kymmentä periaatetta.

Lataa vastuullisuusraporttimme

Palvelut

Referenssit

Vastuullisuus

Toteutus Staart Oy

© Copyright 2024 Hurtti-Paino Oy. Tietosuojaseloste

Kysy lisää